Portugal - Wijn

Vale Perdido Tinto Casa Santos Lima 2020

Vale Perdido Tinto Casa Santos Lima, een zeer frisse en sappige rode wijn. In de smaak rode vruchten met name frambozen, fijne specerijen, jeugdig.

Casa Ermelinda Sand Creek Chardonnay 2021

Casa Ermelinda Sand Creek Chardonnay heeft een groene stro kleur, diepe fruitaroma's met tonen van tropisch fruit en honing.

Casa Ermelinda Sand Creek White Blend 2021

Casa Ermelinda Sand Creek White Blend is een fruitige witte wijn met lichtgroene tinten. Dit doet denken aan citrus en tropisch fruit. Zijn uitstekende zuurgraad maakt het een frisse wijn. Fris, zeer aangenaam, met een fruitige eindnoot.

Casa Ermelinda Sand Creek Merlot 2021

Casa Ermelinda Sand Creek Merlot heeft een robijn-granaatachtige kleur. Hij is elegante en zeer rijk aan aroma's. Onder andere bevat hij tonen van zeer rijp rood fruit die goed passen bij de vanille en de aanwezige kruiden uit het hout.

Casa Ermelinda Sand Creek Cabernet Sauvignon 2020

Casa Ermelinda Sand Creek Cabernet Sauvignon heeft een geconcentreerde granaat/robijnachtige kleur. De aroma's zijn zeer goed geïntegreerd met het eiken. Daarnaast is hij rijk aan rijp rood fruit en heeft hij enkele tonen van kruiden en peper die typisch zijn voor de Cabernet Sauvignon.

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto 2021

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto heeft een mooie donker rode kleur, in de geur prachtig verbonden aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen.

Casa Ermelinda Vinha da Fonte Touriga Nacional '22

Vinha da Fonte heeft rijpe aroma's van donkere kersen, pruimen en zoete specerijen afkomstig van het Franse en Amerikaanse eikenhout. Op het palet is het een zeer geconcentreerde wijn, met zachte tannine en een sappige, frisse fruitigheid.

Feuerheerds Douro Reserva Port Barrel Aged 2020

Feuerheerds Douro Reserva heeft een diepe bordeauxrode kleur en aroma's van pruimen en kers. Op het bouquet zachte tannine door de rijping in oude houten vaten.

Casa Ermelinda Flor de la Mar Reserva Tinto 2020

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Reserva Tinto is mooi donker paars-rood gekleurd, in de geur subtiele aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen. De smaak is rond, vol en stevig. Zachte tannines, elegante houttonen en kruidigheid, gevolgd door een lange afdronk.

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Branco 2022

Flor de la Mar Branco heeft een licht groene kleur, in de geur aroma’s van tropisch fruit, citrus en houttonen. De smaak is zacht, fruitig, licht tropisch met aantrekkelijke herkenbare houttonen met een lange frisse afdronk.

Casa Ermelinda Sand Stone Shiraz 2022

Casa Ermelinda Sand Stone Shiraz heeft een robijnrode kleur, rijk en geconcentreerd. Tonen van specerijen, kruiden en rijp, rood fruit.

Casa Ermelinda Sand Stone Castelao 2022

Casa Ermelinda Sand Stone Castelao is een robijnkleurige wijn die geconcentreerd is, rijk aan tannines van goede kwaliteit en zeer complex. Met aroma's die doen denken aan rijp rood fruit past het goed bij het hout dat het wat elegantie geeft.

Casa Ermelinda Flor de la Mar Chardonnay Barrel 22

Casa Ermelinda Flor de la Mar Chardonnay Barrel aged heeft een strogele kleur en diepe fruitaroma's. Hints van tropisch fruit en honing maken deze wijn af.

Casa Ermelinda Flor de la Mar Reserva Branco '22

Flor de la Mar Reserva Branco heeft een licht groene kleur, in de geur aroma’s van tropisch fruit, citrus en houttonen. De smaak is zacht, licht tropisch met aantrekkelijke houttonen met een lange romige afdronk.

Casa Ermelinda Touriga Nacional Reserva 2020

Casa Ermelinda Touriga Nacional Reserva is een geconcentreerde, volle rode wijn. Tonen van rijp, zwart fruit met tonen van jam. Het heeft een florale toets wat typisch is voor de Touriga Nacional.

Santa Cristina Vinho Verde Branco Grande Escolha

Quinta de Santa Cristina Vinho Verde Branco Grande Escolha heeft verfrissende smaken van citrusvruchten, perzik en ananas is deze wijn een uitstekend alternatief voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare witte wijn.

Santa Cristina Vinho Verde Alvarinho-Trajadura

Deze frisse Santa Cristina Vinho Verde Alvarinho-Trajadura heeft een heerlijk bloemig en fruitig aroma. Past perfect bij zeevruchten en schaal- en schelpdieren.

Carm Douro Tinto 2020

Carm Douro Tinto is fris en elegant. Tonen van zwarte kersen en drop met een subtiele hint van eikenhout en past perfect bij zwaardere vleesgerechten en gerijpte kazen.

Carm Douro Branco 2021

Carm Douro Branco toont veel citrus en bloemige tonen en past perfect bij witvis en schaal- en schelpdieren.

Casa Ermelinda La Tulipa Rosado de Setubal 2023

Casa Ermelinda La Tulipa Rosado de Setubal is een licht zalmkleurige wijn, intens en fijn aroma dat doet denken aan jong rood fruit, rijke en verfrissende mond met een elegante afdronk.

Casa Ermelinda Vinho Branco Espumante Brut

Casa Ermelinda Vinho Branco Espumante Brut is gemaakt van 85% Fernão Pires en 15% Arinto. Een fruitige, heldergouden wijn, die doet denken aan citrus en tropisch fruit.

Over ons Partners